Regels

In het venster Regels verschijnt een lijst met vooraf gedefinieerde firewallregels.

U kunt de firewallregels in de lijst wijzigen. U kunt ook een nieuwe regel toevoegen. De nieuwe regel verschijnt standaard onder aan de lijst.

De regels komen op volgorde van prioriteit in de lijst te staan. Regels die hoger in de lijst staan, krijgen voorrang op de regels die lager staan. U kunt de regels in de lijst herschikken.

Deze handeling dient alleen te worden uitgevoerd door ervaren gebruikers of beginnende gebruikers op aanwijzing van de technische ondersteuning.

U kunt een regel ook uitschakelen door de selectie van het bijbehorende vakje op te heffen.

Het pictogram voor elke regelbeschrijving in de lijst geeft de eigenschappen van die regel aan.

U kunt regels met de volgende opties maken en aanpassen:

Toevoegen

Hiermee kunt u een firewallregel toevoegen.

Wijzigen/Bekijken

Hiermee kunt u de instellingen van een bestaande firewallregel wijzigen of bekijken.

U kunt enkele standaardregels niet wijzigen. Deze regels zijn cruciaal voor de juiste werking van de firewall.

Verwijderen

Hiermee kunt u een firewallregel verwijderen.

U kunt enkele standaardregels niet verwijderen. Deze regels zijn cruciaal voor de juiste werking van de firewall.

Omhoog/Omlaag

Hiermee kunt u de prioriteit van een firewallregel in de lijst wijzigen.

Algemene firewallinstellingen

Verkeersregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v3089228_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011