Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Met Autorun Restore van Norton 360 Online kunt u bestanden herstellen waarvan een back-up is gemaakt op een optische schijf. Autorun kan uw bestanden waarvan een back-up is gemaakt, herstellen naar een computer waar Norton 360 Online niet op is geïnstalleerd.

U kunt bestanden waarvan een back-up is gemaakt, herstellen naar hun oorspronkelijke of aangepaste locaties. U kunt de optie Norton 360 Online starten in het venster Mobiel herstel ook gebruiken om het hoofdvenster van Norton 360 Online te openen. U moet Norton 360 Online versie 3.0 of later op uw computer hebben geïnstalleerd om Norton 360 Online te openen.

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

1. Plaats de optische schijf die de back-upbestanden bevat.

2. Klik op het pictogram ARestore om de functie Autorun Restore te starten.

Als de Windows-optie Automatisch afspelen is uitgeschakeld, gaat u naar de optische schijf die uw back-up bevat. Dubbelklik vervolgens op het pictogram ARestore om de functie Autorun Restore te starten.

3. In het venster Mobiel herstel klikt u op de optie Bestanden voor herstel selecteren.

4. In het opgeroepen venster klikt u in het linkerdeelvenster onder Categorie op een bestandscategorie waarvan u de bestanden wilt herstellen.

5. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen in het rechterdeelvenster.

Als u alle bestanden in het linkervenster wilt herstellen, klikt u op Alle bestandstypen onder Categorie. Selecteer vervolgens het vakje in de koptekst vlakbij Back-up maken van item.

6. Onder Herstellen naar klikt u op een van de volgende opties:

• Oorspronkelijke locatie

Kies deze optie als u de bestanden wilt herstellen naar hun oorspronkelijke locatie.

• Aangepaste locatie

Kies deze optie als u de bestanden wilt herstellen naar een nieuwe locatie. Autorun herstelt de geselecteerde bestanden standaard naar C:\Herstelde bestanden\.

7. Klik op Selectie herstellen.

8. Volg de instructies op het scherm om het herstellen van de bestanden te voltooien.

Autorun Restore van Norton 360 Online

Optisch back-upstuurprogramma installeren

Een hersteldoel kiezen

Oplossingen voor back-upproblemen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.