Identiteitskaart

Met Identity Safe kunt u een kaart die u hebt gemaakt, bewerken of dupliceren. Een kaart die met een wachtwoord is beveiligd, moet u echter eerst ontgrendelen voordat u deze kunt bewerken of dupliceren.

U kunt de volgende categorieën gebruiken om de kaart die u hebt gemaakt, te bewerken of dupliceren:

Algemeen

U kunt details invoeren zoals een kaartnaam, naam, geslacht of geboortedatum. Ook kunt u een wachtwoord en extra beveiliging voor uw kaart instellen.

Wanneer u een kaart maakt, wordt de regio van de kaart ingesteld op de standaardregio van de gebruiker. Als u naar een webpagina navigeert buiten de standaard regio en u de kaart gebruikt voor het formulier van die webpagina, worden de velden wellicht niet correct ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als op uw kaart de VS is ingevuld als standaardregio en u een Franse webpagina bezoekt. In dat geval moet u bij het invullen van het formulier de kaart gebruiken waarop Frankrijk als regio is ingevuld.

Contactinformatie

Op dit tabblad kunt u contactinformatie invoeren, zoals uw e-mailadres, postadres en telefoonnummers.

Creditcard

Op dit tabblad kunt u de creditcardgegevens invoeren. U kunt de standaard creditcardgegevens invoeren, zoals het type kaart, de vervaldatum en het kaartnummer. U kunt geen creditcardnummer van meer dan 16 cijfers invoeren.

Uit veiligheidsoverwegingen geeft Identity Safe niet het volledige creditcardnummer weer, maar alleen de laatste vier cijfers.

Kaarten bewerken

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v29131300_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011