Back-upsets beheren - Bestanden opgenomen in back-upset

In dit venster wordt een voorbeeld weergegeven van de bestanden die u hebt opgenomen in een back-upset. In dit venster worden alle bestanden vermeld die u opneemt in een back-upset. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale bestandsgrootte en het aantal bestanden dat u hebt opgenomen. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

Met de optie Zoeken kunt u naar specifieke bestanden zoeken die u hebt opgenomen in uw back-upset. U kunt bestanden zoeken op bestandsnaam, gedeeltelijke bestandsnaam of bestandsextensie. Daarnaast kunt u jokertekens gebruiken voor het zoeken naar bestanden, zoals het sterretje (*).

Als u de bestanden van een bepaalde categorie in de back-upset wilt bekijken, klikt u op de betreffende categorie onder de sectie Resultaten filteren op.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die u opneemt in een back-upset, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hier worden alle bestanden weergegeven die beschikbaar zijn in de bestandscategorie die hoort bij de geselecteerde back-upset.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hier wordt de grootte van elk bestand weergegeven dat beschikbaar is in de bestandscategorie die hoort bij de geselecteerde back-upset.

Als u het volledige mappad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad weer te geven.

Bestanden en mappen aan een back-upset toevoegen

Bestanden en mappen van een back-upset uitsluiten

Back-upset

Een back-up van de bestanden maken

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v29131286_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011