Mijn netwerk

Een thuisnetwerk bestaat meestal uit de computers en andere apparaten die uw internetverbinding delen. Met behulp van de Netwerkbeveiligingskaart en Modus voor breedband met datalimiet kunt u uw netwerk bekijken en beheren.

Gebruik de optie Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart om het venster Netwerkbeveiligingskaart te openen. Het venster Netwerkbeveiligingskaart biedt een grafische weergave van de apparaten op het netwerk waarmee uw computer is verbonden. U kunt de details van elk apparaat bekijken voordat u Externe controle instelt.

Met de optie Vertrouwensbeheer kunt u het vertrouwensniveau beheren van de apparaten die u handmatig aan uw netwerk toevoegt. Vertrouwensbeheer is een speciaal netwerk dat alle apparaten weergeeft die u handmatig aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, ongeacht de verbindingsstatus van de apparaten.

U kunt alle apparaten verwijderen die al beschikbaar zijn in uw Netwerkbeveiligingskaart. Als u alle apparaten wilt verwijderen, klikt u op Leegmaken in de rij Netwerkkaart onder Netwerkbeveiligingskaart. U kunt uw Netwerkbeveiligingskaart leegmaken als u een nieuwe lijst met apparaten wilt maken. Zo kunt u alle apparaten uit uw vorige netwerk verwijderen voordat u een verbinding met een nieuw netwerk maakt. Zorg ervoor dat Externe controle uitgeschakeld is en sluit het venster Netwerkbeveiligingskaart voordat u de kaart leegmaakt.

U kunt de communicatiepoort wijzigen waarmee Norton-producten met elkaar via een netwerk communiceren. Als u de communicatiepoort wilt wijzigen, typt u in het vak Communicatiepoort onder Netwerkbeveiligingskaart een nieuw communicatiepoortnummer. Norton-producten gebruiken standaard 31077 als het communicatiepoortnummer. Als u het communicatiepoortnummer van uw Norton-product wilt wijzigen, moet u het wijzigen op alle computers die met uw thuisnetwerk zijn verbonden. Als meerdere computers gebruikmaken van het proces Setup Externe controle, zorg er dan voor dat op alle computers hetzelfde poortnummer wordt gebruikt.

Als u niet wilt dat het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht wordt weergegeven, kunt u het uitschakelen. Als u Netwerkbeveiligingsoverzicht wilt uitschakelen, zet u onder Netwerkbeveiligingskaart, in de rij Welkomstscherm weergeven bij opstarten de Aan/Uit -schakelaar in de positie Uit. Het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht bevat een beknopt overzicht van functies voor bijvoorbeeld draadloze beveiliging, externe controle, netwerkoverzicht en vertrouwensbeheer.

Met de optie Modus voor breedband met datalimiet kunt u beleidsregels instellen en het internetgebruik van Norton 360 Online beperken. Met de optie Configureren in de rij Modus voor breedband met datalimiet kunt u de hoeveelheid bandbreedte opgeven die Norton 360 Online kan gebruiken.

Instellingen van Mijn netwerk

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Modus voor breedband met datalimiet

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v29131223_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/10/2011