Details van kwetsbaarheden in systemen

De functie Inbraakpreventie van Norton 360 Online biedt een proactieve oplossing om bedreigingen te voorkomen die misbruik maken van de kwetsbaarheden in programma's of het besturingssysteem van uw computer. Norton 360 Online biedt nu de functie Bescherming van kwetsbare punten, waarmee u details kunt bekijken van de functie die bescherming biedt tegen mogelijke aanvallen op deze kwetsbaarheden. In Bescherming van kwetsbare punten wordt een uitgebreide lijst weergegeven van de programma's op uw computer die kwetsbaarheden bevatten. Daarnaast biedt deze functie meer informatie over de kwetsbaarheid en de oplossing die Inbraakbeveiliging biedt, zodat u de aanvallen op de kwetsbaarheid kunt identificeren. U kunt Bescherming van kwetsbare punten gebruiken om het verband te zien tussen de kwetsbaarheden waartegen uw computer is beveiligd en de programma's die deze kwetsbaarheden kunnen bevatten.

Bescherming van kwetsbare punten

Inbraakpreventie