Veilig surfen

Bij identiteitsdiefstal wordt vaak gebruik gemaakt van frauduleuze websites die proberen onder valse voorwendselen uw persoonlijke gegevens te verkrijgen. Deze sites zijn mogelijk vermomd als winkelsites of financiële transactiesites. Norton 360 Online biedt beveiliging tegen identiteitsdiefstal door de websites te verifiëren die u bezoekt.

Dankzij de functies van Antiphishing en Norton Safe Web in Norton 360 Online kunt u veilig surfen en online transacties uitvoeren.

Wanneer u Norton 360 Online installeert, wordt de Norton-werkbalk toegevoegd aan Internet Explorer, Chrome en Firefox. Norton 360 Online beveiligt uw browsers wanneer u de opties onder Veilig surfen inschakelt.

Antiphishing en Norton Safe Web zijn de twee opties die beschikbaar zijn onder Veilig surfen; deze opties zijn standaard ingeschakeld. Antiphishing analyseert de veiligheidsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft de resultaten in het pop-upvenster Norton Site Safety weer. Naast elk zoekresultaat worden pictogrammen voor siteclassificering weergegeven, waardoor u veilig op het web kunt zoeken.

U kunt Antiphishing en Norton Safe Web uitschakelen bij de optie Veilig surfen onder Identiteitsbescherming in het venster Instellingen. Wanneer u alleen Antiphishing uitschakelt, blijft Norton 360 Online u tegen internetbedreigingen beschermen via de Norton Safe Web-functies. Norton Safe Web scant de webpagina's die u bezoekt, en geeft het pop-upvenster Websiteveiligheid weer, zelfs wanneer Antiphishing is uitgeschakeld.

Wanneer u Antiphishing en Norton Safe Web uitschakelt, geeft Norton 360 Online de status van elke website die u bezoekt, als Pagina niet geanalyseerd weer. U kunt gewoon over het web surfen, maar Norton 360 Online scant of controleert de bezochte webpagina's niet op frauduleuze zaken.

Klik op Veilig surfen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26540171_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/09/2011