Klik op Veilig surfen

Veilig surfen bevat de functies Antiphishing en Norton Safe Web. Antiphishing analyseert het veiligheidsniveau van de websites die u bezoekt en geeft de resultaten in het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid weer. De functie Norton Safe Web geeft naast elk zoekresultaat pictogrammen voor siteclassificering weer, waardoor u veilig op het web kunt zoeken.

Wanneer u Norton 360 Online installeert, verschijnt de Norton-werkbalk in de Internet Explorer-, Firefox- of Chrome-webbrowser. Norton 360 Online beschermt uw webbrowsers wanneer u de opties Antiphishing en Norton Safe Web inschakelt in de sectie Veilig Surfen onder de optie Identity Safe in het venster Instellingen van Norton 360 Online.

De functies Antiphishing en Norton Safe Web worden alleen ondersteund in Internet Explorer-, Firefox-, of Chrome-webbrowsers.

Wanneer u Antiphishing en Norton Safe Web uitschakelt, kan Identity Safe uw vertrouwelijke gegevens automatisch op frauduleuze websites invullen. Het is raadzaam niet op het web te surfen als de functies Antiphishing en Norton Safe Web uitgeschakeld zijn.

Antiphishing

Norton Safe Web

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26540160_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011