Bedreiging gedetecteerd

Het venster Bedreiging gedetecteerd verschijnt als u een van de volgende dingen doet:

• Een onbekend bestand op uw computer installeren of uitvoeren wanneer de optie Volledig rapport van Downloadinformatie is ingesteld op Alleen niet bewezen.

• Een veilig of onbekend bestand op uw computer installeren of uitvoeren wanneer de optie Volledig rapport van Download Insight is ingesteld op Altijd.

• Installeer een onstabiel bestand en voer het op uw computer uit wanneer de optie Waarschuwing bij slechte stabiliteit is ingeschakeld.

Dit venster geeft de details over het risico zoals de naam en de URL van de bron vanwaar het bestand was gedownload. U kunt ook informatie bekijken over het vertrouwensniveau en het communitygebruik van het bestand.

In het venster Bedreiging gedetecteerd kunt u ook een geschikte actie selecteren om uit te voeren op het bestand. U kunt kiezen uit:

Dit bestand verwijderen

Hiermee kunt u het bestand van uw computer verwijderen.

Dit programma blokkeren voor verdere actie

Zorgt ervoor dat u het bestand op uw computer kunt bewaren maar niet kunt uitvoeren.

Voortzetting van dit programma toestaan

Hiermee kunt u het uitvoerbare programma installeren.

Naast deze opties biedt het venster Bedreiging gedetecteerd de volgende opties:

Meer informatie

Hiermee kunt u belangrijke informatie over het bestand bekijken waarvan u op de hoogte moet zijn

Wanneer u op de koppeling klikt, verschijnt het venster Bestandsinformatie. In dit venster wordt informatie weergegeven, zoals oorsprong en herkomst, activiteit, vertrouwensniveau en communitygebruik van het bestand.

Meer informatie

Hiermee kunt u de webpagina van Symantec openen voor meer informatie over het bestand.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26448541_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011