Bedreiging gedetecteerd

Het venster Bedreiging gedetecteerd verschijnt als u een van de volgende dingen doet:

• Activeer of installeer een onveilig bestand op uw computer wanneer de optie Volledig rapport van Download Insight is ingesteld op Alleen niet bewezen.

• Een onveilig bestand op uw computer installeert of uitvoert wanneer de optie Volledig rapport van Downloadinformatie is ingesteld op Altijd.

Dit venster geeft de details over het risico zoals de naam en de URL van de bron vanwaar het bestand was gedownload. U kunt ook informatie bekijken over het vertrouwensniveau en het communitygebruik van het bestand.

In het venster Bedreiging gedetecteerd kunt u ook een geschikte actie selecteren om uit te voeren op het bestand. U kunt kiezen uit:

Dit bestand herstellen

Hiermee wordt het bestand met beveiligingsrisico uit quarantaine gehaald en op uw computer teruggezet

Dit bestand uit de geschiedenis verwijderen

Hiermee wordt het bestand met beveiligingsrisico uit het logbestand van de Beveiligingsgeschiedenis verwijderd.

Verzenden naar Symantec

Hiermee verzendt u het bestand met beveiligingsrisico naar Symantec

In sommige gevallen wordt een item waarvan u vermoedt dat het is geïnfecteerd, niet door Norton 360 Online als beveiligingsbedreiging geïdentificeerd. U kunt dan deze optie gebruiken om het item naar Symantec te verzenden voor verdere analyse.

U kunt het pictogram boven aan het venster gebruiken om gegevens in dit venster naar het Klembord te kopiëren. Nadat u de inhoud naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan. U kunt ook via de optie Meer informatie de webpagina van Symantec openen om meer informatie over het bestand te verkrijgen. Deze optie is beschikbaar onder aan het venster.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26448521_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011