Beveiligingsrisico gedetecteerd

Het venster Beveiligingsrisico gedetecteerd bevat de opties waarmee u een actie kunt selecteren die u wilt uitvoeren op een gedetecteerd beveiligingsrisico.

In dit venster kunt u de algemene informatie over het gedetecteerde beveiligingsrisico bekijken en de wijze waarop dit van invloed is op uw computer.

In Beveiligingsrisico gedetecteerd vindt u verschillende opties waarmee u een actie voor het beveiligingsrisico kunt selecteren. Welke opties in het venster verschijnen, is afhankelijk van het type en de ernst van het risico. Met behulp van deze opties kunt u een toepasselijke actie voor het risico selecteren.

Hieronder volgen een aantal opties die in dit venster beschikbaar zijn:

Herstellen

Hiermee wordt het beveiligingsrisico uit quarantaine gehaald en op uw computer teruggezet.

Deze optie is alleen beschikbaar voor de gedetecteerde virusbedreigingen.

Uit geschiedenis verwijderen

Hiermee wordt het geselecteerde beveiligingsrisico uit het logbestand van de Beveiligingsgeschiedenis verwijderd.

Dit bestand verwijderen (browser wordt mogelijk gesloten) (aanbevolen)

Hiermee verwijdert u het beveiligingsrisico van uw computer.

Voortzetting van dit programma toestaan

Zorgt ervoor dat u een uitvoerbaar bestand kunt uitvoeren en installeren.

Blokkeren en verwijderen (aanbevolen)

Hiermee wordt het gedetecteerde verdachte programma geblokkeerd en van uw computer verwijderd.

Dit programma tegen verdere acties blokkeren (aanbevolen)

Hiermee wordt het programma geblokkeerd wanneer SONAR abnormale prestaties van het programma detecteert.

Dit programma uitsluiten

Hiermee wordt het beveiligingsrisico uitgesloten van toekomstige scans.

Norton 360 Online voegt het beveiligingsrisico toe aan de relevante lijst met uitsluitingen.

U kunt ook gedetailleerde informatie over het beveiligingsrisico oproepen via de koppeling Meer informatie onder aan het venster. De koppeling Meer informatie is alleen voor bepaalde beveiligingsrisico's beschikbaar. Wanneer u op de koppeling Meer informatie klikt, wordt de webpagina van Symantec geopend. Hierop wordt weergegeven wat u over het geselecteerde beveiligingsrisico moet weten.

U kunt ook het pictogram boven aan het venster gebruiken om gegevens in dit venster naar het Klembord te kopiëren. Nadat u de inhoud naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan.

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26448136_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011