Aanmeldingen importeren

Met Identity Safe kunt u de aanmeldingen importeren die u in Internet Explorer hebt opgeslagen. Nadat u Identity Safe hebt ingesteld, wordt het venster Identity Safe is ingesteld weergegeven.

U kunt dit venster gebruiken om uw aanmeldingen te importeren. De geïmporteerde aanmeldingen verschijnen in het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk en in het venster Aanmeldingen bewerken. U kunt de geïmporteerde aanmeldingen op dezelfde manier gebruiken als de aanmeldingen die u maakt.

Aanmeldingen importeren

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Identity Safe instellen onder Identity Safe.

3. Identity Safe instellen.

4. Voer een van de volgende handelingen uit in het venster Identity Safe is ingesteld :

• Selecteer Importeer mijn aanmeldingen uit Internet Explorer in om alle aanmeldingen te importeren die u in uw webbrowser hebt opgeslagen.

• Hef de selectie van het vakje Importeer mijn aanmeldingen uit Internet Explorer op als u niet alle aanmeldingen die u in uw webbrowser hebt opgeslagen, wilt importeren.

5. Klik op Gereed in het venster Identity Safe is ingesteld.

Identity Safe instellen

Lokale safe maken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26298391_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/08/2011