Alles al ingesteld?

De al ingesteld?Via het dialoogvenster kunt u het Identity Safe-profiel dat u in de oudere versie van Norton 360 Online hebt opgeslagen, in de nieuwste versie gebruiken. U werkt bijvoorbeeld Norton 360 Online versie 3.0 bij naar een nieuwe versie en u wilt uw oude Identity Safe-profiel gebruiken. In dit geval kunt u het dialoogvenster Alles al ingesteld? gebruiken om uw oude profiel in de bijgewerkte versie te importeren.

Typ uw Identity Safe-wachtwoord in het tekstvak Wachtwoord om uw Identity Safe-profiel te importeren. U kunt de koppeling Geheugensteun gebruiken om de hint te zien die u hebt opgegeven toen u Identity Safe instelde. Als u uw oude profiel niet wilt gebruiken, gebruik dan de optie Overslaan om een nieuw Identity Safe-profiel te maken.

Identity Safe

Identity Safe instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v26179662_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011