Beveiligingsverzoek

Het kan zijn dat u de computer opnieuw moet opstarten om de beveiligingsrisico's te verwijderen. Als u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten, slaat u eventuele geopende bestanden op en start u de computer opnieuw op.

Gebruik de vervolgkeuzelijst in het venster Beveiligingsverzoek om aan te geven of u uw computer nu of later opnieuw wilt opstarten.

Het detecteren van virussen, spyware en andere risico's

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25869368_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011