Beveiligingsverzoek

Het kan zijn dat u uw computer opnieuw moet starten nadat Norton 360 Online een gedownload bestand heeft verwijderd. Als u wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten, slaat u eventuele geopende bestanden op en start u de computer opnieuw op.

Gebruik de vervolgkeuzelijst in het venster Beveiligingsverzoek om aan te geven of u uw computer nu of later opnieuw wilt opstarten.

Download Insight

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25702566_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/11/2009