Norton Insight-netwerk

In het venster Norton Insight-netwerk kunt u het totaalaantal bestanden bekijken dat is geanalyseerd met de gegevens die miljoenen Norton Community Watch-gebruikers delen. Norton 360 Online gebruikt Insight-beveiliging om Norton Community Watch te openen voor informatie over de opkomende bedreigingen. Uw computer moet met internet verbonden zijn om Insight-beveiliging te kunnen gebruiken.

Het venster Norton Insight-netwerk kan worden geopend door op de optie Insight-beveiliging in het venster Prestaties te klikken.

Als uw computer niet met internet verbonden is, wordt u door Norton 360 Online gevraagd uw internetverbinding te controleren om de nieuwste informatie weer te geven.

In dit venster wordt het aantal bekende betrouwbare bestanden, het aantal onbekende bestanden en het aantal schadelijke bestanden weergegeven.

Dit venster toont ook de verhouding tussen bekende, onbekende en schadelijke bestanden en het totaalaantal bestanden dat beschikbaar is in de Norton Community.

Het venster Norton Insight-netwerk biedt de volgende informatie:

• Bestandstelling

U kunt zien hoeveel bestanden Symantec in totaal analyseert binnen de Norton Community.

• Status

Hiermee wordt de status van de internetverbinding weergegeven.

Als uw computer niet met internet verbonden is, geeft Norton 360 Online de status als offline weer en wordt u gevraagd uw internetverbinding te controleren. U kunt op het pictogram van de cirkelvormige pijl klikken om de status van uw internetverbinding te vernieuwen.

Norton Community Watch

Systeeminformatie

Insight-beveiliging in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25466853_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011