Informatie over uw abonnements- of servicestatus

Een geldig abonnement zorgt ervoor dat u onafgebroken productupdates en bescherming tegen beveiligingsbedreigingen of -risico's ontvangt. Als uw abonnement is verlopen, moet u het onmiddellijk verlengen. Als u uw abonnement niet verlengt, worden alle beveiligingsfuncties van uw product uitgeschakeld en ontvangt u geen beveiligingupdates. Dit houdt in dat uw apparaat kwetsbaar is voor virussen en risico's.

Als u een fout krijgt wanneer u de abonnementsstatus controleert, moet u bevestigen dat u met internet bent verbonden en verifiëren dat uw instellingen voor firewall of ouderlijk toezicht de verbinding niet blokkeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25422500_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 14/05/2019