Service

U moet over een actieve Norton 360 Online-service beschikken om uw computer tegen beveiligingsbedreigingen of -risico's te beschermen.

Norton 360 Online controleert uw productstatus met de Symantec-server. Als u problemen ondervindt bij het controleren van de status, zorg er dan voor dat uw computer is verbonden met internet. Als u nog steeds problemen hebt met de statuscontrole, controleer dan de instellingen van ouderlijke controle of uw firewall die mogelijk de verbinding blokkeren. Nadat u de instellingen hebt gecontroleerd, kunt u de optie Opnieuw proberen gebruiken.

Als de service (bijna) is verlopen, moet u de service vernieuwen. Als u uw service niet verlengt, worden alle beveiligingsfuncties van uw product uitgeschakeld.

De beveiliging up-to-date houden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25422500_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2011