File Insight

Norton 360 Online biedt een overzicht van de Bestanden die aandacht vereisen en de bestanden die u op uw computer hebt gedownload en geïnstalleerd. De reputatiegegevens die Norton 360 Online verstrekt, helpen u het vertrouwensniveau vast te stellen en te bepalen of een bestand veilig is. Norton 360 Online geeft de gegevens van deze bestanden weer in het venster File Insight.

In het venster File Insight staat de volgende informatie:

• Het bestandstype en de bestandsnaam

• De datum waarop het bestand is geïnstalleerd

• De datum waarop het bestand voor het laatst is gebruikt

• De herkomstgegevens van het bestand

• De acties die het bestand op uw systeem heeft uitgevoerd

• Het niveau waarop het bestand uw computerresources gebruikt

• Het vertrouwensniveau en de details van het communitygebruik van het bestand

• Enkele activiteiten die het bestand op uw systeem heeft uitgevoerd

Bovendien kunt u zien of een bestand een opstartbestand is en de datum waarop het bestand voor het laatst is gebruikt.

In het venster File Insight kunt u ook naar de locatie van het bestand zoeken. U kunt daarnaast de gegevens die in het venster File Insight staan, kopiëren naar het Klembord en opslaan voor toekomstig gebruik.

U kunt de koppeling Meer informatie in het venster File Insight gebruiken om meer informatie te verkrijgen in de sectie Norton Product Tutorials van de Symantec-website.

Het venster File Insight

Download Insight

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25422311_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011