Site is onveilig

Norton 360 Online heeft de huidige website als onveilig geïdentificeerd. Symantec heeft voor deze website een of meer aanvallen op kwetsbare punten in de browser of pogingen tot browsermisbruik gedetecteerd en geblokkeerd. Deze zouden uw computer kunnen beschadigen.

De website kan misbruik maken van de kwetsbare punten in uw browser door een code te injecteren, schadelijke activiteiten uit te voeren of een systeemfout te veroorzaken.

Het bezoeken van deze webpagina wordt afgeraden.

Antiphishing

Norton Safe Web

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v25422005_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/03/2011