Geselecteerde stations, mappen of bestanden scannen

U wilt misschien zo nu en dan een bepaald bestand, verwisselbare stations, een vaste schijf, of alle mappen of bestanden op uw computer scannen. Wanneer u bijvoorbeeld met verwisselbare media werkt en vermoedt dat een virus aanwezig is, kunt u die specifieke schijf scannen. Hebt u in een e-mailbericht een gecomprimeerd bestand ontvangen en vermoedt u dat het een virus bevat, dan kunt u dat specifieke element scannen.

Afzonderlijke elementen scannen

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. In het venster Scans voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u specifieke stations wilt scannen, klikt u op Uitvoeren naast Scan van station, vervolgens selecteert u de stations die u wilt scannen en tot slot klikt u op Scannen.

• Als u specifieke mappen wilt scannen, klikt u op Uitvoeren naast Scan van map, vervolgens selecteert u de mappen die u wilt scannen en tot slot klikt u op Scannen.

• Als u specifieke bestanden wilt scannen, klikt u op Uitvoeren naast Scan van bestand, vervolgens selecteert u de bestanden die u wilt scannen en tot slot klikt u op Toevoegen.

U kunt ook de Ctrl-toets ingedrukt houden om meerdere bestanden te selecteren die u wilt scannen.

U kunt de volgende opties gebruiken om een scan te onderbreken:

Pauzeren

Hiermee wordt een aangepaste scan tijdelijk onderbroken.

Klik op Hervatten om de scan voort te zetten.

Stoppen

Hiermee wordt de scan beëindigd.

Klik op Ja ter bevestiging.

5. Voer in het venster Resultatenoverzicht een van de volgende handelingen uit:

• Als er geen items zijn die aandacht vereisen, klikt u op Voltooien.

• Als items aandacht vereisen, kunt u deze in het venster Bedreigingen gedetecteerd beoordelen.

Het venster Resultatenoverzicht

Het venster Bedreigingen gedetecteerd

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v2526250_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011