Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Een van de meest voorkomende redenen waarom Norton 360 Online een geïnfecteerd bestand niet automatisch kan repareren of verwijderen, is dat u niet over de recentste definitie-updates beschikt. Voer LiveUpdate uit en scan vervolgens opnieuw.

Werkt dit niet, lees dan de informatie in het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details om de bestandstypes te identificeren die niet kunnen worden hersteld. U kunt een van de volgende acties ondernemen, afhankelijk van het bestandstype:

Geïnfecteerde bestanden

U kunt het bestandstype zien van het gedetecteerde risico. Deze informatie helpt u te beslissen welke actie ondernomen kan worden, afhankelijk van het bestandstype.

U kunt bijvoorbeeld de geïnfecteerde bestanden bekijken met de volgende bestandsnaamextensies (elk bestand kan geïnfecteerd zijn):

• .exe

• .doc

• .dot

• .xls

Hoofdopstartrecord van de vaste schijf, opstartrecord of systeembestanden (zoals IO.SYS of MSDOS.SYS) en opstartrecord- en systeembestanden van een diskette

Vervang deze met de schijven waarop uw besturingssysteem staat.

LiveUpdate

Programma- en definitie-updates