Verwijdering van beveiligingsrisico

Via het venster Verwijdering van beveiligingsrisico kunt u een beveiligingsrisico van uw computer verwijderen. Als u op de knop Dit bestand verwijderen klikt, verwijdert Norton 360 Online het beveiligingsrisico en wordt het in de quarantaineweergave van Beveiligingsgeschiedenis geplaatst. Enkele programma's kunnen voor hun functie afhankelijk zijn van het item met beveiligingsrisico. In dit geval kunt u het beveiligingsrisico herstellen zodat een programma dat het risicoprogramma nodig heeft om actief te zijn, weer functioneert.

Dit venster toont eveneens de details zoals de naam, categorie, het niveau, de status en de actie die aanbevolen is om dit beveiligingsrisico op te lossen. U kunt deze details zien voordat u het item met beveiligingsrisico verwijdert.

Items in quarantaine beheren

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24974613_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011