Beveiligingswaarschuwing

Als Automatisch programmabeheer is uitgeschakeld of Geavanceerde gebeurteniscontrole is ingeschakeld, waarschuwt Norton 360 Online u met een bericht zodra er een beveiligingsrisico wordt gedetecteerd. U kunt het beveiligingsrisico toestaan of blokkeren. Norton 360 Online geeft aan wat de beste optie is om een beveiligingsrisico te beheersen.

De volgende opties verschijnen in de vervolgkeuzelijst Wat wilt u doen :

Altijd toestaan

Hiermee kunt alle toegangspogingen door dit programma altijd toestaan.

Wanneer u voor deze optie kiest, zal Norton 360 Online een programmaregel maken die dit programma toegang biedt tot uw computer.

Deze keer blokkeren

Hiermee blokkeert u alle toegangspogingen van dit programma, tot u het programma sluit.

Norton 360 Online maakt geen firewallregel voor dit programma.

Beëindigen

Hiermee kunt u deze instantie van het programma beëindigen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor schadelijke programma's die code injecteren in de adresruimte van een vertrouwde toepassing en zo deel worden van de toepassing.

Firewallregels

Programmaregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24974451_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/02/2011