Norton Online Family

Norton Online Family is een toepassing voor ouderlijke controle die een slimme manier biedt om uw kinderen op internet te beschermen. Met Norton Online Family kunt u de internetactiviteiten van uw kinderen controleren en beheren vanaf elke computer met een internetverbinding. U moet Norton Safety Minder installeren op elke computer die uw kind gebruikt. Als Norton Safety Minder geïnstalleerd is op de computer die uw kind gebruikt, beheert en controleert Norton Online Family de internetactiviteiten van uw kind. Norton Online Family past standaardhuisregels toe op grond van de leeftijd van het kind. U kunt de huisregels ook aanpassen en er zo voor zorgen dat uw kind veilig kan internetten.

U kunt Norton Online Family gebruiken om het computergebruik van uw kind te beheren. Dankzij Norton Online Family leren ouders beter te begrijpen wat hun kinderen online doen, zodat ze hen beter kunnen beschermen en begeleiden.

Met behulp van Norton Online Family kunt u de internetactiviteiten van uw kind op de volgende manieren beheren:

• U controleert en beheert de websites die uw kinderen bezoeken.

• U controleert en beheert het computergebruik van uw kind.

• U beheert en controleert de activiteiten van uw kind op sociale netwerken.

• U beheert en controleert de IM-activiteiten van uw kind.

• U controleert en beheert de zoekacties die uw kind op internet uitvoert.

• U definieert huisregels voor uw kind op basis van zijn leeftijd en wat hij aankan.

Nadat u Norton Safety Minder hebt geïnstalleerd en ingesteld, kunt u zich aanmelden bij uw Norton Online Family in het onderste gedeelte van het Norton 360 Online-hoofdvenster. U kunt de waarschuwingen en activiteitendetails ook bekijken in dit gedeelte.

Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde versies van Norton 360 Online.

Voor hulp bij de configuratie van Norton Online Family, gaat u naar de volgende URL:

https://onlinefamily.norton.com/familysafety/help/what-you-should-know.jsp

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24930341_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011