Prestaties

Het venster Prestatie biedt een vergroot zicht op het CPU-gebruik van een proces dat op uw systeem draait. Dit venster toont de CPU-grafiek om de analyse te geven van het algehele CPU-gebruik van het systeem en het CPU-gebruik door een proces.

De CPU-grafiek in het venster Prestatie is een realtime grafiek van CPU-gebruik. De grafiek legt de prestaties voor elke seconde vast. De grafiek toont een prestatietijd voor de laatste 90 minuten of voor de tijd die verstreken is sinds het opstarten van uw computer. De informatie in de grafiek wordt met tussenpozen van 15 seconden bijgewerkt.

De grafiek loopt van rechts naar links en de meest recente informatie verschijnt aan het rechteruiteinde van de grafiek. Het blauwe patroon in de grafiek geeft het algehele CPU-systeemgebruik weer, en het roze patroon het CPU-gebruik per proces. Wanneer u het venster Prestaties opent, wordt in de CPU-grafiek alleen het roze patroon van de laatste 10 minuten weergegeven.

Controle van systeemactiviteiten

CPU-grafiek en geheugengrafiek

CPU-grafiek en geheugengrafiek bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24879983_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/04/2011