Bestandsinformatie

Het venster Bestandsinformatie toont u de gedetailleerde informatie over een beveiligingsrisico op een georganiseerde wijze. Het venster Bestandsinformatie geeft het risiconiveau en de oorsprong van het veiligheidsrisico weer. U kunt ook de details zien van het veiligheidsrisico en zijn impact op uw systeem.

Het venster File Insight bevat de volgende tabbladen in het linkerdeelvenster:

Details

Hiermee wordt informatie getoond zoals het communitygebruik en de risicogevolgen.

U kunt details zien zoals de datum waarop het bestand gemaakt is. U kunt bepalen of een bestand een opstartitem is en de datum vaststellen waarop het bestand voor het laatst is gebruikt.

U kunt ook het communitygebruik van een bestand bekijken om de authenticiteit van een bestand te bepalen. Symantec maakt gebruik van een strikte statistische methode om het vertrouwensniveau van een bestand te evalueren en het als een betrouwbaar bestand te classificeren.

U kunt ook de impact zien die een bestand op uw computer heeft.

Oorsprong

Toont de herkomstgegevens van een bestand.

Als u een bestand hebt gedownload of gemaakt nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd, zijn de herkomstgegevens van het bestand beschikbaar. U kunt het veiligheidsniveau van het bestand bepalen. U kunt ook tot zes niveaus terug de bovenliggende bestanden van een bestand bekijken.

Als het bestand is gedownload, kunt u de URL zien van de downloadbron van het bestand. Via de koppeling Meer info kunt u de pagina van Norton Safe Web openen. Hier ziet u het beveiligingsniveau van de website vanwaar het bestand is gedownload.

Als de herkomstgegevens van een bestand niet beschikbaar zijn, schakelt Norton 360 Online het tabblad Oorsprong uit.

Activiteit

Biedt de details over de acties die het bestand heeft uitgevoerd. U kunt een optie selecteren in de Vervolgkeuze lijst om details te zien over de acties. Bestandsacties zorgen voor het pad waar het geïnfecteerde bestand zich in uw computer bevindt. Registeracties geven de registeritems van het geïnfecteerde bestand.

Via de koppeling Zoomen kunt u de prestatiegrafiek van het proces bekijken. U kunt de prestatiegrafiek gebruiken om vast te stellen welke impact dit heeft op het algehele CPU-gebruik van uw computer. Als de prestatiegrafiek niet beschikbaar is, schakelt Norton 360 Online de koppeling Zoomen uit.

Op basis van de ernst van de beveiligingsrisico's kan Norton 360 Online de volgende opties weergeven in het venster Bestandsinformatie :

Zoek dit bestand

Hiermee kunt u het bestand verkrijgen via de locatie waarop het op uw computer is bewaard

Meer informatie

Hiermee kunt u de online zelfstudiepagina openen voor meer informatie

Deze optie is beschikbaar onder aan het venster.

Opties

Hiermee kunt u het venster Bedreiging gedetecteerd bekijken dat de acties bevat die u kunt uitvoeren op het beveiligingsrisico

Met behulp van het pictogram naast de optie Dit bestand zoeken kunt u de gegevens in het venster File Insight naar het Klembord kopiëren. Nadat u de inhoud naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan.

Het venster File Insight

Het venster Bedreiging gedetecteerd

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24809110_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/04/2011