Service

De status van Norton 360 Online moet actief zijn om uw computer tegen beveiligingsbedreigingen of -risico's te beschermen.

Als u Norton 360 Online-service via uw internetprovider ontving, dan is uw status actief zo lang uw beveiligingsservice bij uw internetprovider actief is. Als uw beveiligingsservice niet actief is, kunt u geen enkele update downloaden en functioneert de software niet meer. U moet contact opnemen met uw internetprovider voor elk probleem met uw service-activering.

De beveiliging up-to-date houden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/04/2011