Uw NortonLifeLock-abonnement activeren of verlengen

Met een geldig abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw computer beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren. U kunt ook de Automatische verlengingsservice van Norton gebruiken voor ononderbroken bescherming.

Als u het bericht 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' ziet wanneer u Norton Utilities Premium activeert, raadpleegt u Fout: 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' bij het activeren van Norton Utilities Premium.

Selecteer een van de volgende manieren om uw abonnement te activeren of te verlengen:

Als u bij het verlengen een ander abonnement aanschaft, verandert uw abonnement en krijgt u een nieuwe productsleutel bij het verlengde abonnement. In een dergelijk geval moet u een van de volgende acties ondernemen:

• Download en installeer het aangeschafte abonnement op elk apparaat dat u wilt beschermen. U kunt dit onmiddellijk na uw aankoop doen of door u aan te melden bij uw -account.

• Activeer uw product met de productsleutel die aan het nieuwe abonnement is gekoppeld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 28/03/2021