Ik wil mijn Norton-product activeren of verlengen

Met een geldig abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw computer beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren.

Selecteer een van de volgende manieren om uw abonnement te activeren of te verlengen:

Uw Norton-bescherming verlengen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Verlengen of Nu activeren.

3. Klik in het venster Abonnement op Een abonnement kopen.

4. Controleer uw aankoop op de pagina Norton-producten of op de verlengingspagina. Klik vervolgens op Nu kopen of Nu abonneren.

5. Meld u aan met uw accountgegevens als u daarom wordt gevraagd.

6. Voer uw factuurgegevens in en plaats uw bestelling. Controleer uw bestelling voordat u betaalt.

7. Uw Norton-product wordt na een geslaagde aankoop automatisch geactiveerd of verlengd. Het resterende aantal dagen van uw bestaande abonnement wordt toegevoegd aan de nieuwe abonnementsperiode. Als uw bijvoorbeeld nog 30 dagen te gaan heeft en u kiest voor verlenging met een jaar, verkrijgt u 395 dagen beveiliging met het product.

Uw Norton-bescherming activeren met behulp van een productsleutel

Voor hulp bij het vinden van de productsleutel raadpleegt u Mijn Norton-productsleutel zoeken.
  1. Open uw Norton-apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Nu activeren om uw abonnement te activeren.

• Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help en vervolgens onder Accountinformatie op Productsleutel invoeren om uw abonnement te verlengen.

3. Voer de productsleutel in die u van Norton heeft ontvangen.

Als u niet zeker weet aan welk product uw sleutel is gekoppeld, volg dan de instructies in Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren.

Als uw productsleutel niet werkt, raadpleegt u Waarom werkt mijn productsleutel niet?

Als u een productsleutel gebruikt, worden de resterende dagen van uw huidige abonnement niet toegevoegd aan het abonnement waaraan de nieuwe sleutel is gekoppeld.

4. Klik op Volgende.

Veelvoorkomende activeringsfouten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/11/2021