Netwerkbeveiligingskaart - Vertrouwensbeheer

Het Vertrouwensbeheernetwerk vermeldt alle apparaten die u handmatig aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt. U kunt het netwerk Netwerkbeveiligingskaart - Vertrouwensbeheer gebruiken om de apparaten te bewaken die u handmatig aan het netwerk hebt toegevoegd.

U kunt de details voor het netwerk Vertrouwensbeheer niet bewerken.

Het netwerk Netwerkbeveiligingskaart - Vertrouwensbeheer bevat het volgende:

Netwerkkaart

Somt de apparaten op die u handmatig aan het netwerk heeft toegevoegd

De netwerkkaart toont een toegevoegd apparaat met zijn pictogram, naam en vertrouwensniveau. U kunt schuifpijltjes gebruiken om alle apparaten te bekijken die u handmatig aan het netwerk heeft toegevoegd.

Gebied met apparaatdetails

Hier worden de details van elk apparaat in de netwerkkaart weergegeven

De details bevatten naam van het apparaat, categorie, vertrouwensniveau en IP-adres. U kunt de apparaatnaam in het vak Apparaatdetails bewerken. U kunt ook het vertrouwensniveau van een apparaat bekijken en bewerken.

Standaard krijgen de apparaten die u aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, het vertrouwensniveau Beschermd. Als u een apparaat vertrouwt dat zich niet in uw netwerk bevindt, kunt u uw computer aan potentiële beveiligingsrisico's blootstellen.

Gebied Netwerkdetails

Hiermee kunt u een apparaat toevoegen of verwijderen dat u handmatig hebt toegevoegd

U kunt de volgende opties gebruiken in het netwerk Netwerkbeveiligingskaart - Vertrouwensbeheer:

Vernieuwen

Hiermee kunt u het netwerk Netwerkbeveiligingskaart - Vertrouwensbeheer vernieuwen en de recentste configuratiewijzigingen weergeven.

Plusteken( + )

Hiermee voegt u een apparaat handmatig toe aan het netwerk Vertrouwensbeheer

Minteken ( - )

Hiermee verwijdert u een apparaat van het netwerk Vertrouwensbeheer

Bewerken

Met de link Bewerken naast de Apparaatnaam kunt u de naam van het apparaat bewerken.

Met de link Bewerken naast het Vertrouwensbeheer kunt u het vertrouwensniveau van het apparaat bewerken.

De Netwerkbeveiligingskaart

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808142_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011