File Insight

Het venster File Insight toont u de informatie over een bestand dat u heeft gedownload. De informatie omvat de algemene gegevens, de oorsprong en herkomst, het resourcegebruik en de acties die het bestand op uw systeem heeft uitgevoerd.

Het venster File Insight bevat de volgende tabbladen in het linkerdeelvenster:

Details

Hiermee wordt informatie weergegeven zoals het vertrouwensniveau en het communitygebruik van het bestand, hoe lang geleden het bestand is uitgebracht en hoe stabiel het bestand is.

Stabiliteitsclassificaties van een bestand kunnen variëren afhankelijk van uw besturingssysteem.

U kunt zien hoe lang het bestand al op uw computer staat, evenals de datum waarop het bestand voor het laatst is gebruikt. U kunt ook bepalen of een bestand een opstartbestand is.

Symantec analyseert specifieke informatie over een bestand zoals de digitale handtekening en de hash-waarde om het vertrouwensniveau van een bestand te bepalen. Symantec markeert de vertrouwde bestanden als Norton Trusted. Met de optie Vertrouwensniveau nu controleren kunt u het huidige vertrouwensniveau van een bestand bepalen. U kunt een bestand ook handmatig als vertrouwd aanduiden. Als het vertrouwensniveau van een bestand bijvoorbeeld onbekend of niet vertrouwd is, maar u weet dat het bestand tot een bekende toepassing behoort. In dat geval kunt u het bestand handmatig als vertrouwd aanduiden met de optie Nu vertrouwen.

U kunt ook het communitygebruik van een bestand bekijken om de authenticiteit van een bestand te bepalen. Symantec maakt gebruik van een strikte statistische methode om het vertrouwensniveau van een bestand te evalueren en het als een betrouwbaar bestand te classificeren.

Oorsprong

Toont de herkomstgegevens van een bestand.

Gebruik de koppeling Meer info onder aan Oorsprong om naar de pagina Norton Safe Web te gaan. Hier ziet u het beveiligingsniveau van de website vanwaar het bestand is gedownload. U kunt ook het webadres bekijken vanwaar het bestand is gedownload.

Activiteit

Hiermee worden de details van het verdachte gedrag van een bestand weergegeven.

Voor de bestanden die niet veilig zijn kunt u de optie Bestandsacties in de vervolgkeuzelijst Weergeven selecteren. Bestandsacties geeft het pad naar de locatie van het geïnfecteerde bestand op uw computer en de actie die Norton 360 Online met het bestand heeft uitgevoerd.

Het venster File Insight bevat de volgende opties:

Zoeken

Hiermee kunt u het bestand verkrijgen via de locatie waarop het op uw computer is bewaard.

Meer informatie

Hiermee kunt u de online zelfstudiepagina openen voor meer informatie.

Deze optie is beschikbaar onder aan het venster.

Kopiëren naar klembord

Hiermee kunt u gegevens uit het venster File Insight kopiëren naar het klembord.

Nadat u de gegevens naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.