File Insight

Het venster Gegevens van bestand biedt details over elk bestand dat aandacht vereist op uw computer. Dit venster biedt inzicht in het bestand op een georganiseerde wijze. De informatie omvat de algemene gegevens, de oorsprong en herkomst, het resourcegebruik en de acties die het bestand op uw systeem heeft uitgevoerd.

Het venster File Insight biedt verschillende gegevens over een item in de Beveiligingsgeschiedenis. Deze gegevens worden geclassificeerd op verschillende tabbladen in het venster File Insight. U kunt in het linkerdeelvenster een tabblad selecteren om meer gegevens weer te geven in het rechterdeelvenster.

Het venster File Insight bevat de volgende tabbladen in het linkerdeelvenster:

Details

Hiermee wordt informatie weergegeven zoal het vertrouwensniveau, communitygebruik, hoe lang geleden het bestand is uitgebracht en hoe stabiel het bestand is.

Stabiliteitsclassificaties van een bestand kunnen variëren op basis van uw besturingssysteem.

Met de informatie over het communitygebruik kunt u de authenticiteit van het bestand beoordelen. De mate van ernst biedt informatie over het bedreigingsrisico van het bestand.

U kunt ook de impact zien die een bestand op uw computer heeft.

U kunt details zien zoals de handtekening, de versie en de datum waarop het bestand is gemaakt. U kunt ook vaststellen of een bestand een opstartbestand is en de datum waarop het bestand voor het laatst is gebruikt.

Oorsprong

Toont de herkomstgegevens van een bestand.

De herkomstgegevens van het bestand zijn alleen beschikbaar als u het bestand hebt gedownload of gemaakt, nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd. U kunt de bestandsnaam en de URL zien van de downloadbron van het bestand, indien aanwezig. U kunt tot zes niveaus terug de bovenliggende bestanden van een bestand bekijken. Verder kunt u het veiligheidsniveau van het bestand bepalen.

Als de herkomstgegevens van een bestand niet beschikbaar zijn, schakelt Norton 360 Online het tabblad Oorsprong uit.

Activiteit

Biedt de details over de verdachte actie die het bestand heeft uitgevoerd op uw computer.

U kunt de optie in de vervolgkeuzelijst Weergeven van het venster File Insight gebruiken om details over het bestand te bekijken. De details bevatten informatie zoals de locatie van het bestand en de actie die het heeft uitgevoerd. Bestandsacties zorgen voor het pad waar het geïnfecteerde bestand zich in uw computer bevindt. Registeracties geven de registeritems van het geïnfecteerde bestand.

Op basis van de ernst van de beveiligingsrisico's en het risicotype kan Norton 360 Online een of meer van de volgende opties weergeven in het venster File Insight :

Kopiëren naar klembord

Hiermee kunt u gegevens uit het venster File Insight kopiëren naar het klembord.

Nadat u de inhoud naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan.

Meer informatie

Hiermee kunt u de online zelfstudiepagina openen voor meer informatie.

Deze optie is beschikbaar onder aan het venster.

Opties

Hiermee kunt u het venster Bedreiging gedetecteerd bekijken dat de acties bevat die u kunt uitvoeren op het beveiligingsrisico dat in quarantaine is geplaatst.

Het venster File Insight

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24777330_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011