De opties van Stille modus (automatisch) in- of uitschakelen

U kunt de opties van Stille modus (automatisch), zoals Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 en TV-opname van Media Center, in- of uitschakelen in het venster Instellingen. De opties van Stille modus (automatisch) zijn standaard ingeschakeld. Als u een taak uitvoert voor een optie die u ingeschakeld hebt, dan detecteert Norton 360 Online de taak en schakelt het automatisch de Stille modus in. U schakelt bijvoorbeeld de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 in en begint een schijf te branden met een Media Center-toepassing. In dit geval detecteert Norton 360 Online dat er een schijf wordt gebrand en wordt de Stille modus (automatisch) ingeschakeld.

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u start met de opname van een tv-programma of het branden van een cd of dvd. De Stille modus (automatisch) wordt pas uitgeschakeld nadat de opname van het TV-programma of het branden van de schijf is voltooid. U kunt de Stille modus (automatisch) niet uitschakelen tijdens de sessies door gebruik te maken van de opties in het venster Algemene instellingen.

Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit bij de Instellingen voor Stille modus onder Stille modus (automatisch) bij detectie van.

• Als u de detectie van het branden van een schijf wilt uitschakelen, zet u in de rij Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit -positie.

• Als u de detectie van het branden van een schijf wilt inschakelen, zet u in de rij Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan -positie.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

TV-opname van Media Center in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit bij de Instellingen voor Stille modus onder Stille modus (automatisch) bij detectie van.

• Als u de detectie wilt uitschakelen voor de opname van een tv-programma, zet u in de rij TV-opname van Media Center de Aan/Uit -schakelaar naar rechts op de Uit-positie.

• Als u de detectie wilt inschakelen voor de opname van een tv-programma, zet u in de rij TV-opname van Media Center de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan-positie.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Stille modus (automatisch)

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24647744_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011