Norton from Symantec

Stille modus (automatisch)

Norton Internet Security Online schakelt Stille modus (automatisch) in wanneer u taken uitvoert die meer systeemresources vereisen. Als de Stille modus (automatisch) is ingeschakeld, onderdrukt Norton Internet Security Online de achtergrondactiviteiten en laat de taak het maximaalaantal resources gebruiken voor betere prestaties.

U kunt instellen dat Norton Internet Security Online automatisch de stille modus inschakelt wanneer u de volgende taken uitvoert:

• Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0

• TV-opname van Media Center

• Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

In de volgende tabel vindt u informatie over de verschillende opties:

Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0

Wanneer u een toepassing van Media Center gebruikt om een cd of dvd te branden, schakelt Norton Internet Security Online de stille modus automatisch in als de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is ingeschakeld. De optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is standaard ingeschakeld. Als de Stille modus (automatisch) is ingeschakeld, onderbreekt Norton Internet Security Online achtergrondactiviteiten om de prestaties te verbeteren tijdens het branden van uw schijf. Desondanks blijft Norton Internet Security Online waarschuwingen en berichten tonen tijdens de sessie.

Norton Internet Security Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen voor cd-/dvd-branders:

• IMAPI 2.0

• J. River MEDIA CENTER (versie 13.0.125 en hoger)

Norton Internet Security Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u het branden van een cd of dvd met een Media Center-toepassing start. Norton Internet Security Online schakelt Stille modus uit nadat het branden van de schijf is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens het branden van de schijf uit te schakelen door de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 in het venster Instellingen uit te schakelen.

TV-opname van Media Center

Wanneer u een Media Center-toepassing gebruikt om een tv-programma op te nemen, schakelt Norton Internet Security Online de stille modus automatisch in als de optie TV-opname van Media Center is ingeschakeld. De optie TV-opname van Media Center is standaard ingeschakeld. Als Stille modus (automatisch) ingeschakeld is, onderdrukt Norton Internet Security Online achtergrondactiviteiten om de prestatie voor de opname van het programma te verbeteren. Desondanks blijft Norton Internet Security Online waarschuwingen en berichten tonen tijdens de sessie.

Norton Internet Security Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen:

• Windows Media Center

Het kan zijn dat u uw computer na installatie van Norton Internet Security Online opnieuw moet starten om te zorgen dat Windows Media Center Stille modus (automatisch) tijdens opname van een tv-programma inschakelt.

• J. River MEDIA CENTER (versie 13.0.125 en hoger)

Norton Internet Security Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u de opname van een tv-programma start. De Stille modus (automatisch) wordt uitgeschakeld nadat de opname is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens de opname van het tv-programma uit te schakelen door de optie TV-opname van Media Center in het venster Instellingen uit te schakelen.

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Wanneer Norton Internet Security Online detecteert dat een tv-programma wordt opgenomen of een schijf wordt gebrand, wordt Stille modus (automatisch) automatisch ingeschakeld. Als u wilt dat Norton Internet Security Online Stille modus (automatisch) voor bepaalde programma's inschakelt, kunt u deze programma's bovendien handmatig toevoegen aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch). Wanneer Norton Internet Security Online een actief exemplaar detecteert van een programma dat u aan de lijst hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) automatisch ingeschakeld. Wanneer Stille modus (automatisch) actief is, onderbreekt Norton Internet Security Online achtergrondactiviteiten, maar worden waarschuwingen en meldingen niet onderdrukt.

U kunt een actief programma ook aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch) toevoegen of uit deze lijst verwijderen.

De opties van Stille modus (automatisch) in- of uitschakelen

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Stille modus