Stille modus (automatisch)

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in wanneer u taken uitvoert die meer systeemresources vereisen. Als de Stille modus (automatisch) is ingeschakeld, onderdrukt Norton 360 Online de achtergrondactiviteiten en laat de taak het maximaalaantal resources gebruiken voor betere prestaties.

U kunt instellen dat Norton 360 Online automatisch de stille modus inschakelt wanneer u de volgende taken uitvoert:

• Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0

• TV-opname van Media Center

• Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

In de volgende tabel vindt u informatie over de verschillende opties:

Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0

Wanneer u een toepassing van Media Center gebruikt om een cd of dvd te branden, schakelt Norton 360 Online de stille modus automatisch in als de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is ingeschakeld. De optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is standaard ingeschakeld. Als de Stille modus (automatisch) is ingeschakeld, onderbreekt Norton 360 Online achtergrondactiviteiten om de prestaties te verbeteren tijdens het branden van uw schijf. Desondanks blijft Norton 360 Online waarschuwingen en berichten tonen tijdens de sessie.

Norton 360 Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen voor cd-/dvd-branders:

• IMAPI 2.0

• J. River MEDIA CENTER (versie 13.0.125 en hoger)

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u het branden van een cd of dvd met een Media Center-toepassing start. Norton 360 Online schakelt Stille modus uit nadat het branden van de schijf is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens het branden van de schijf uit te schakelen door de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 in het venster Instellingen uit te schakelen.

TV-opname van Media Center

Wanneer u een Media Center-toepassing gebruikt om een tv-programma op te nemen, schakelt Norton 360 Online de stille modus automatisch in als de optie TV-opname van Media Center is ingeschakeld. De optie TV-opname van Media Center is standaard ingeschakeld. Als Stille modus (automatisch) ingeschakeld is, onderdrukt Norton 360 Online achtergrondactiviteiten om de prestatie voor de opname van het programma te verbeteren. Desondanks blijft Norton 360 Online waarschuwingen en berichten tonen tijdens de sessie.

Norton 360 Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen:

• Windows Media Center

Het kan zijn dat u uw computer na installatie van Norton 360 Online opnieuw moet starten om te zorgen dat Windows Media Center Stille modus (automatisch) tijdens opname van een tv-programma inschakelt.

• J. River MEDIA CENTER (versie 13.0.125 en hoger)

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u de opname van een tv-programma start. De Stille modus (automatisch) wordt uitgeschakeld nadat de opname is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens de opname van het tv-programma uit te schakelen door de optie TV-opname van Media Center in het venster Instellingen uit te schakelen.

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Wanneer Norton 360 Online detecteert dat een tv-programma wordt opgenomen of een schijf wordt gebrand, wordt Stille modus (automatisch) automatisch ingeschakeld. Als u wilt dat Norton 360 Online Stille modus (automatisch) voor bepaalde programma's inschakelt, kunt u deze programma's bovendien handmatig toevoegen aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch). Wanneer Norton 360 Online een actief exemplaar detecteert van een programma dat u aan de lijst hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) automatisch ingeschakeld. Wanneer Stille modus (automatisch) actief is, onderbreekt Norton 360 Online achtergrondactiviteiten, maar worden waarschuwingen en meldingen niet onderdrukt.

U kunt een actief programma ook aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch) toevoegen of uit deze lijst verwijderen.

De opties van Stille modus (automatisch) in- of uitschakelen

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Stille modus

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24647741_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011