Het venster Bedreigingen gedetecteerd

Norton 360 Online geeft het venster Bedreiging gedetecteerd weer wanneer bedreigingen worden gedetecteerd. Op het einde van een scan biedt het venster Bedreigingen gedetecteerd u verschillende manieren om alle items op te lossen die niet automatisch tijdens de scan zijn opgelost.

Het tabblad Bedreigingen gedetecteerd biedt informatie zoals de ernst, naam en status van het risico. Het biedt eveneens de actie die kan worden ondernomen om het probleem op te lossen. Het venster Bedreigingen gedetecteerd biedt u de verschillende opties om het probleem op te lossen, zoals Herstellen, Handmatig herstellen, Uitsluiten, Hulp krijgen en Opnieuw scannen.

Het biedt eveneens de optie Negeren, die slechts eenmaal beschikbaar is wanneer items met een laag risico voor het eerst worden gedetecteerd.

De optie Negeren is slechts eenmaal beschikbaar tot u de standaardinstellingen voor de optie Lage risico's onder Computerscan wijzigt.

De opties in het venster Bedreigingen gedetecteerd verschillen op basis van de typen bestanden die Norton 360 Online tijdens de scan als geïnfecteerd heeft aangemerkt.

Computerscan

Geselecteerde stations, mappen of bestanden scannen

Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24647420_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/04/2011