Norton Autofix

Wanneer u op de optie Ondersteuning vragen in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning klikt, voert Norton Autofix een Snelle scan van uw computer uit met behulp van Autofix-technologie. De Autofix-scan lost problemen automatisch op, zonder uw tussenkomst.

Als Autofix een probleem aantreft, volgt u de aanwijzingen op het scherm om het op te lossen. Als het probleem aanhoudt, gaat u via de optie Website voor ondersteuning openen naar de Norton-website voor ondersteuning voor extra online ondersteuning en contactgegevens.

Norton Autofix

Een probleem oplossen met behulp van Norton Autofix

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24646889_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011