Firewallregels: geavanceerde

U kunt de tab Geavanceerd gebruiken om het volgende te doen:

• Bijhouden hoe vaak zich netwerkgebeurtenissen voordoen die aan de verkeersregel voor een firewall voldoen.

• Een regel die gebruik maakt van het Teredo-protocol op de netwerkgebeurtenissen toepassen.

In dit venster kunt u de optie Een logboekvermelding voor Beveiligingsgeschiedenis maken inschakelen. Als deze optie actief is, wordt een vermelding in het logboek opgenomen wanneer zich een communicatiegebeurtenis voordoet die aan de firewallregel voldoet. U kunt ook de optie Deze regel toepassen inschakelen om de regel op Ipv6 NAT Traversal-netwerkverkeer toe te passen.

Als u de optie Controleren in het venster Actie hebt geselecteerd, wordt de optie Een logboekvermelding voor Beveiligingsgeschiedenis maken automatisch geselecteerd. U kunt deze optie niet uitschakelen omdat dit de standaardinstelling is. U kunt het gebeurtenislogboek bekijken onder de categorie Firewallactiviteiten in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

De optie Deze regel toepassen wordt automatisch geselecteerd wanneer uw computer het Teredo-protocol gebruikt voor netwerkcommunicatie.

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Firewallregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23967840_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/08/2011