Norton 360 Online: Waarschuwing met laag risico

Via het venster Waarschuwing met laag risico kunt u de items met een laag risico beheren die op uw computer zijn gevonden.

Norton 360 Online verwijdert automatisch de items met gemiddeld en hoog risico.

Dit venster wordt eenmaal weergegeven tijdens de eerste detectie van items met een laag risico, mits u de standaardinstellingen voor de optie Lage risico's niet hebt gewijzigd. Als u de optie Lage risico's wilt oproepen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > AntiVirus> Scans en risico's.

Als u de items met een laag risico wilt beheren, stelt u de vereiste optie in het venster Waarschuwing met laag risico in en klikt u op OK.

Nadat u de gewenste optie hebt ingesteld, verandert Norton 360 Online de standaardinstellingen als volgt:

• Wanneer u de optie Items met een laag risico automatisch verwijderen selecteert, worden de Norton 360 Online standaardinstellingen van de optie Lage risico's automatisch opnieuw van Mij vragen naar Verwijderen ingesteld. De items met een laag risico worden dan door Norton 360 Online verwijderd zonder dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld.

• Wanneer u de optie Items met een laag risico altijd negeren selecteert, stelt Norton 360 Online de standaardinstellingen van de optie Lage risico's automatisch van Mij vragen naar Negeren in. De items met een laag risico worden dan door Norton 360 Online genegeerd zonder dat u hiervan op de hoogte wordt gesteld.

• Wanneer u de optie Mij altijd vragen wat te doen selecteert, verandert Norton 360 Online de standaardinstellingen van de optie Lage risico's niet. In dit geval bepaalt u zelf welke actie u wilt ondernemen op de items Norton 360 Online met een laag risico die later worden gedetecteerd. Het venster Waarschuwing met laag risico verschijnt echter niet voor items met een laag risico die later worden gedetecteerd.

Het venster Waarschuwing met laag risico biedt u de volgende opties:

Items met een laag risico automatisch verwijderen

Hiermee worden gedetecteerde items met laag risico automatisch verwijderd.

Items met een gemiddeld of hoog risico worden automatisch van uw computer verwijderd, ongeacht deze instelling.

Items met een laag risico altijd negeren

Hiermee worden gedetecteerde items met een laag risico automatisch genegeerd.

Mij altijd vragen wat te doen

Hiermee bepaalt u wat u met de items met een laag risico wilt doen.

Bij elke fase van de risicorespons kunt u aangeven wat er moet gebeuren.

Instellingen voor scans en risico's

Uw computer veilig houden

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23967770_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011