Programma's met stille modus (automatisch)

Met Programma's met stille modus (automatisch) kunt u alle programma's weergeven waarvoor Norton 360 Online de Stille modus (automatisch) moet inschakelen. U kunt handmatig programma's toevoegen aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch). Wanneer Norton 360 Online een actief exemplaar detecteert van een programma dat u aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch) hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) ingeschakeld.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Programma

Hiermee worden de programma's weergegeven die u handmatig aan de lijst Programma's met Stille modus (automatisch) hebt toegevoegd.

U kunt details bekijken zoals de naam van het programma en de locatie van het programma.

Toevoegen

Hiermee wordt een programma op uw computer aan de lijst Programma's met stille modus (automatisch) toegevoegd.

Nadat u een programma hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) ingeschakeld wanneer een actief exemplaar van het programma wordt gedetecteerd.

U kunt alleen programma's met de bestandsextensie .exe toevoegen.

Verwijderen

Hiermee wordt een programma uit de lijst Programma's met stille modus (automatisch) verwijderd.

Nadat u een programma hebt verwijderd, wordt Stille modus (automatisch) niet ingeschakeld wanneer de volgende keer een actief exemplaar van het programma wordt gedetecteerd.

Toepassen

Hiermee worden de wijzigingen opgeslagen die u in het venster Programma's met stille modus (automatisch) hebt aangebracht.

OK

Hiermee kunt u wijzigingen opslaan en het venster Programma's met stille modus (automatisch) sluiten.

Stille modus (automatisch)

De opties van Stille modus (automatisch) in- of uitschakelen

Stille modus

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23954146_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011