Productconfiguratie

U moet de Symantec Security Driver in Norton 360 Online configureren om de Netwerkbeveiligingskaart te kunnen openen. Wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart voor het eerst opent, kunt u via Norton 360 Online de Symantec Security Driver installeren. Nadat u de Symantec Security Driver hebt geconfigureerd, kunt u de Netwerkbeveiligingskaart en de bijbehorende functies gebruiken.

Het installatieproces van de Symantec Security Driver zal uw netwerkverbinding tijdelijk onderbreken.

Het kan gebeuren dat de installatie van de Symantec Security Driver wordt onderbroken door een systeemfout. Start in dit geval de computer opnieuw op en installeer het onderdeel opnieuw via de optie Netwerkbeveiligingskaart.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23954053_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2011