Productconfiguratie

U moet de Symantec Security Driver in Norton 360 Online configureren om de Netwerkbeveiligingskaart te kunnen openen. Wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart voor het eerst opent, kunt u via Norton 360 Online de Symantec Security Driver installeren. Nadat u de Symantec Security Driver hebt geconfigureerd, kunt u de Netwerkbeveiligingskaart en de bijbehorende functies gebruiken.

Het installatieproces van de Symantec Security Driver zal uw netwerkverbinding tijdelijk onderbreken.

Het installatieproces kan niet worden voortgezet wanneer het configuratiescherm van het netwerk openstaat. Sluit dit scherm en gebruik de optie Doorgaan in het venster Productconfiguratie om de installatie voort te zetten.

Verschijnt het venster zelfs nadat u het configuratiescherm van het netwerk hebt gesloten, start dan de computer opnieuw op en installeer de driver opnieuw.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23954050_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/02/2011