Productconfiguratie

U moet de Symantec Security Driver in Norton 360 Online configureren om de Netwerkbeveiligingskaart te kunnen openen. Wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart voor het eerst opent, kunt u via Norton 360 Online de Symantec Security Driver installeren. Nadat u de Symantec Security Driver hebt geconfigureerd, kunt u de Netwerkbeveiligingskaart en de bijbehorende functies gebruiken.

Tijdens het installeren van de Symantec Security Driver wordt uw netwerkverbinding tijdelijk verbroken.

U kunt de Symantec Security Driver niet installeren wanneer u LiveUpdate uitvoert. U kunt de de Norton LiveUpdate-sessie naar wens voltooien of sluiten voordat u de Symantec Security Driver installeert.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23954044_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/02/2011