Productconfiguratie

U moet de Symantec Security Driver in Norton 360 Online configureren om de Netwerkbeveiligingskaart te kunnen openen. Wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart voor het eerst opent, kunt u via Norton 360 Online de Symantec Security Driver installeren. Nadat u de Symantec Security Driver hebt geconfigureerd, kunt u de Netwerkbeveiligingskaart en de bijbehorende functies gebruiken.

Het installatieproces van de Symantec Security Driver zal uw netwerkverbinding tijdelijk onderbreken.

Norton 360 Online maakt een gedetailleerd rapport wanneer een fout optreedt tijdens de installatie van de Symantec Security Driver. Via de optie Verzenden kunt u dit rapport naar Symantec sturen voor verdere analyse. Wilt u dit niet doen, dan klikt u op Annuleren.

Het gedetailleerde foutrapport van Norton 360 Online is volledig vertrouwelijk, anoniem en bevat geen persoonlijke gegevens.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23954039_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/02/2011