Productconfiguratie

U moet de Symantec Security Driver in Norton 360 Online configureren om de Netwerkbeveiligingskaart te kunnen openen. Wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart voor het eerst opent, kunt u via Norton 360 Online de Symantec Security Driver installeren. Nadat u de Symantec Security Driver hebt geconfigureerd, kunt u de Netwerkbeveiligingskaart en de bijbehorende functies gebruiken.

Tijdens het installeren van de Symantec Security Driver wordt uw netwerkverbinding tijdelijk verbroken.

Het venster Productconfiguratie helpt u bij het configureren van de Symantec Security Driver. U kunt de installatie van het stuurprogramma starten met de optie Doorgaan. Nadat de Symantec Security Driver is geïnstalleerd, wordt dit in het venster Productconfiguratie meegedeeld. U kunt het venster Productconfiguratie sluiten met de optie Sluiten. Vervolgens wordt het venster Netwerkbeveiligingskaart weergegeven.

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23953982_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/02/2011