Webvraag in- of uitschakelen

Norton AntiSpam gebruikt lokale filters om spamberichten te identificeren. De e-mailberichten die door de lokale filters niet als spam worden aangemerkt, worden vervolgens ook met de filter Webvraag gescand. De filter Webvraag analyseert de handtekening en URL-hashes van de e-mailberichten om ze als betrouwbaar of spam te classificeren.

Als het e-mailbericht als spam wordt aangemerkt, wordt het onderwerp van het bericht door Norton AntiSpam gewijzigd. Vervolgens stuurt Norton AntiSpam het e-mailbericht terug naar uw e-mailprogramma. Op basis van vooraf gedefinieerde e-mailregels wordt het bericht vervolgens teruggeplaatst in de map met ongewenste berichten of in de Norton AntiSpam-map.

U kunt de optie Webvraag het beste ingeschakeld laten. Als u de optie Webvraag uitschakelt, verhoogt u de kans op spamberichten met phishing- of spam-URL's.

Het filter Webvraag uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Zet de Aan/Uit -schakelaar in de rij Webvraag op het tabblad Filter op de Uit-positie door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Het filter Webvraag inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Zet de Aan/Uit -schakelaar in de rij Webvraag onder Filter op de Aan-positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op OK.

Webvraag