De optie Feedback instellen

E-mails in de e-mailclient worden soms ten onrechte als spam of als legitiem geclassificeerd. Met de optie Feedback kunt u het onjuist geclassificeerde e-mailbericht als feedback naar Symantec versturen voor analyse.

De optie Feedback is alleen beschikbaar als Microsoft Outlook of Outlook Express op uw computer geïnstalleerd is.

De optie Feedback instellen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Selecteer op het tabblad Clientintegratie in de rij Feedback een van de volgende drie opties:

Aan

Het onjuist geclassificeerde e-mailbericht wordt automatisch naar Symantec verstuurd wanneer u een e-mailbericht als spam of betrouwbaar classificeert

Mij vragen

Wanneer u een e-mailbericht als spam of betrouwbaar classificeert, wordt u om bevestiging gevraagd voordat het onjuist geclassificeerde e-mailbericht door Norton AntiSpam naar Symantec wordt verstuurd

Uit

Het onjuist geclassificeerde e-mailbericht wordt niet naar Symantec verzonden

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Clientintegratie configureren

Instellingen van Norton AntiSpam

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23921098_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011