De optie Download Insight-meldingen configureren.

U kunt de optie Download Insight-meldingen gebruiken om te bepalen wanneer Download Insight meldingen moet weergeven.

De optie Download Insight-meldingen is standaard op Aan ingesteld. Op basis van het type portal waarmee u uw bestand downloadt, doet Norton 360 Online het volgende:

• Geeft elke keer wanneer u een uitvoerbaar bestand downloadt, een melding weer.

• Geeft alleen een melding weer wanneer u een bestand downloadt dat is geïnfecteerd met een lokale virusdefinitie. Als het bestand dat u downloadt, geïnfecteerd is met een cloud-virusdefinitie, verwijdert Norton 360 Online het bestand van uw computer en geeft de bedreigingsdetails aan u door.

Wanneer Alleen risico's is ingesteld voor de optie Download Insight-meldingen, verschijnen meldingen wanneer u een geïnfecteerd of verdacht uitvoerbaar bestand download.

Wanneer u de Download Insight-meldingen op Alleen risico's instelt, wordt de analyse van alle andere uitvoerbare bestanden die u downloadt niet uitgeschakeld. Beveiligingsgeschiedenis houdt een overzicht bij van alle Download Insight-activiteiten, ongeacht of u meldingen van alle bestanden ontvangt. U kunt het overzicht van de meldingen en waarschuwingen van Download Insight bekijken in Beveiligingsgeschiedenis.

De optie Download Insight-meldingen configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging voert u onder Download Intelligence in de rij Download Insight-meldingen een van de volgende handelingen uit:

• Zet de schakelaar voor Download Insight-meldingen op de positie Alleen risico's om alleen Download Insight-meldingen te ontvangen voor de geïnfecteerde of verdachte uitvoerbare bestanden die u downloadt.

• Zet de schakelaar voor Download Insight-meldingen naar links op de Aan -positie om Download Insight-meldingen te ontvangen voor alle bestanden die u downloadt.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.

Download Insight

Download Intelligence uit- of inschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920957_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011