Bedreiging gedetecteerd

Het venster Bedreiging gedetecteerd wordt weergegeven wanneer door Norton 360 Online een beveiligingsrisico op uw computer wordt gedetecteerd. In dit venster kunt u details van het risico bekijken en de actie selecteren die Norton 360 Online op het risico moet uitvoeren. U kunt het venster Bedreiging gedetecteerd op elk moment openen via de categorieën Recente geschiedenis, Volledige geschiedenis, Opgeloste beveiligingsrisico's, Onopgeloste beveiligingsrisico's en Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

In het venster Bedreiging gedetecteerd wordt algemene informatie over een risico weergegeven: de invloed die het op uw computer kan hebben en de aanbevolen actie. In dit venster wordt ook informatie over de releasedatum, het community-gebruik, bedreigingstype en de ernst van het risico weergegeven. U kunt de informatie over het community-gebruik benutten om de authenticiteit van het bestand te beoordelen. Naast deze details kan de URL weergegeven worden van de bron waaruit het beveiligingsrisico is gedownload. Op basis van de informatie in dit venster kunt u beslissen welke actie u op het risico wilt uitvoeren.

In het venster Bedreiging gedetecteerd vindt u verschillende opties waarmee u een actie voor het beveiligingsrisico kunt selecteren. Welke opties in het venster verschijnen, is afhankelijk van het type en de ernst van de bedreiging. Met behulp van deze opties kunt u een toepasselijke actie voor de bedreiging selecteren.

Hieronder volgen een aantal opties die in dit venster beschikbaar zijn:

Dit bestand herstellen en uitsluiten

Hiermee wordt het geselecteerde item zonder reparatie in quarantaine teruggeplaatst op zijn oorspronkelijke locatie en wordt het item uitgesloten van detectie in latere scans. Als u het item niet wilt uitsluiten van toekomstige scans, schakelt u het selectievakje in het venster Uit quarantaine herstellen uit.

Deze optie is beschikbaar voor gedetecteerde bedreigingen die wel en geen virussen zijn.

Dit bestand verwijderen (browser wordt mogelijk gesloten) (aanbevolen)

Hiermee wordt het beveiligingsrisico van uw computer verwijderd en in quarantaine geplaatst.

Deze optie is beschikbaar voor de beveiligingsrisico's die uw aandacht vereisen.

Handmatig herstellen (aanbevolen)

Hiermee kunt u met een handmatig herstelprogramma het risico oplossen.

Als u een bedreiging handmatig oplost, moet u de bedreigingsgegevens uit het venster Beveiligingsgeschiedenis verwijderen.

Voortzetting van dit programma toestaan

Hiermee kunt u het uitvoerbaar bestand installeren en uitvoeren.

Dit programma uitsluiten

Hiermee wordt het beveiligingsrisico uitgesloten van toekomstige scans.

Norton 360 Online voegt het beveiligingsrisico toe aan de relevante lijst met uitsluitingen.

Uit geschiedenis verwijderen

Hierdoor wordt het geselecteerde beveiligingsrisico uit het logbestand van de Beveiligingsgeschiedenis verwijderd.

Help verkrijgen (aanbevolen)

Hiermee gaat u naar de website van Symantec Security Response.

Deze optie is beschikbaar voor de beveiligingsrisico's die uw aandacht vereisen omdat ze handmatig moeten worden verwijderd. U kunt de website van Symantec Security Response raadplegen voor instructies over het handmatig verwijderen van het beveiligingsrisico of andere informatie over het risico.

Verzenden aan Symantec

Hiermee verzendt u het beveiligingsrisico voor analyse naar Symantec.

In sommige gevallen wordt een item waarvan u vermoedt dat het is geïnfecteerd, niet door Norton 360 Online als beveiligingsbedreiging geïdentificeerd. U kunt dan deze optie gebruiken om het item naar Symantec te verzenden voor verdere analyse.

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Beveiligingsgeschiedenis

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.